Crémant fra Luxembourg

Crémant de Luxembourg

Se og læs mere om vores righoldige udvalg af skønne crémanter fra Domaine L&R Kox, Luxembourg

LA CUVÉE «PRIVILÈGE» - GOLD MEDAL EXTRA BRUT


Modnet i hele syv år!. Guldmedalje ved Concours des Crémants de France et de Luxembourg, 2022.

 

Cuvée «Privilège» - Crémant de Luxembourg er en cremant med gylden farve og en super fin perlage. Toasty, kombineret med overmoden appelsin, pære og mokka. Rig, cremet og kompleks på ganen, men bevarer en stimulerende friskhed. Super lang og kompleks finish.

 

Serveres bedst ved 8°C.

THE NAKED CRÈMANT 2018


Crémant de Luxembourg "Cuvée d´ Auxerrois" er en tør crémant. Aftappet i sorte satinflasker, som kan personliggøres med kridt eller en permanent tusch; En eksklusiv gave til enhver lejlighed. Hvide blomster og mandler på næsen. Blomstret og frisk i ganen

Serveres bedst ved 6°C.

Høstet i 2018 / 12,5 % alk. 

CUVÉE «GENERATIONS» BRUT


Denne Cuvée "Generations" ærer sociale bånd, solidaritet og relationer mellem generationerne. Må vores Cuvée "Generationer" ledsage dig under dine familiefester og dine aktiviteter mellem generationerne! Cuvée "Generations" - Crémant de Luxembourg, rig på finesse, fængsler med sin symbiose af Chardonnay og Pinot Gris i en lys hvidguldskappe med grønne reflekser. Oplev en frugtig buket af citrusfrugter, æble og stikkelsbær, frisk og livlig i munden, med et fint perlespil. For tredje gang har Domaine Kox samarbejdet med Tom Pauly, grafisk designer hos Ohjo, om designet af den blå flaske.

Serveres bedst ved 6-8°C.

12,5% alk. 


CUVÉE «BRUT ROSÉ» BRUT


Cuvée «Brut rosé» - Crémant de Luxembourg med mørk laks i farven er stor og frisk på ganen, med en let phenolisk karakter, der giver vinen kompleksitet.


Serveringstemperatur anbefalet: 6°C.

12,5% alk. 

Vinavisen uge 47/2022 *****

En spændende og delikat vin med en kompleks duft af drueskal, olivenkerne, rønnebær og hybenroser. Smagen er elegant med fine bærnoter, tilpas tørhed og et lille bittert bid til slut. Vinen er velegnet til alt godt fra havet.CUVÉE «DOSAGE ZÉRO»


La Cuvée «Dosage Zéro» - Crémant de Luxembourgs er renheden selv !

På ganen meget fine hvide frugtnoter. Fin sej karakter der forbliver meget subtil. Frisk og lang finish med en perfekt balance. Selvsagt en crémant i den tørre ende af skalaen.


Serveres bedst ved 6°C. 

12,5% Alk.

Vinavisen uge 47/2022 ****

Lyst brød, frisk citrus, nødder og noget, der minder lidt om vaniljekranse præger duften af denne gode vin. Smagen er meget tør (dosage zero betyder, at vinen ikke har fået tilsat sukker ved degorgeringen) med fine noter af fennikel og igen markant citrus. En rigtig god vin for dem, der er til det knastørre og en frisk citrus-note. Prøv den til fede fiskeretter.CUVÉE MELUSINER BRUT 2010


ÅRETS CRÉMANT GAULT & MILLAU 2022

Denne Crémant er en hyldest til legenden om Melusina. Ligesom Melusina dukker denne cuvée op efter 7 år. Cuvée «Melusiner» - Crémant de Luxembourg er en cremant med gylden farve og en super fin perlage. Toasty, kombineret med overmoden appelsin, pære og mokka. Rig, cremet og kompleks på ganen, men den bevarer sin stimulerende friskhed. Super lang og kompleks finish. Modnet i hele syv år på gæren!


Serveres bedst ved 6°C.

12,5% Alk.CUVÉE «SANS SULFITES AJOUTÉS» BRUT


Cuvée «Sans Sulfites Ajoutés» - den første Crémant de Luxembourg vinificeret og lagret uden tilsætning af sulfitter!

Ifølge historiebøgerne havde romerne allerede opdaget sulfitter, som forlænger vores mads levetid. Dette skyldes sulfitternes antioxidante og antimikrobielle egenskaber. Dette gælder også for vin og dens konservering.Det viser sig dog, at nogle mennesker desværre reagerer følsomt på sulfitter. Disse mennesker spiser derfor ikke fx tørret frugt eller pølser, fordi koncentrationen af ​​sulfitter er for høj. Det har fået Domaine Kox til at udvikle denne specialitet: Den 1. Luxembourg-cremant "Sans Sulfites Ajoutés". Teknisk set er realiseringen af ​​denne Crémant en udfordring, som vi har mødt med ekspertise, fornøjelse og passion


Serveres bedst ved 6°C.

12,5% Alk. CUVEE «M»


Cuvée "M" er en symbolsk blanding af et cross-country samarbejde. Den er lavet af tre forskellige druesorter, der kommer fra de tre Mosel-baserede terroirs i Storregionen.

Blandingen er udviklet sammen med Domaine les Béliers i Frankrig og Weingut Lukashof i Tyskland.

Du kan få mere at vide om projektet her.

Druerne er Riesling, Pinot Gris og Auxerrois; 3 druer, 3 lande, 3 vingårde

Serveres bedst ved 6°C.

12,5% Alk. CUVÉE «RIESLING MILLÉSIME 2017» (og 2015)


Cuvéen "Riesling Millésime 2017" - er en Crémant de Luxembourg med en gylden farve og en let grøn nuance. Næse af lime med et forfriskende mineralsk strejf. Eksotisk, sprødt angreb i munden. Strukturen er racy med en meget nærværende syrlighed.

Serveres bedst ved 6°C.

12,5% Alk.CUVÉE FLEURS BLANCHES


Den nyeste cuvée i vores Crémant de Luxembourg-sortiment har været tilgængelig siden sommeren 2018.

Smuk lys gul farve. Delikat frisk næse fremkaldt af citrus, fersken og strejf af passionsfrugt.

På ganen en livlig og let struktur med en fin tekstur, der minder om citron og grapefrugt;

En Crémant perfekt til sommersæsonen!

Serveres bedst ved 6°C.

12,5% Alk.CUVÉE PINOT NOIR ROSÈ


Flot og frisk Cremant med smag af syrlige jordbær og hindbær. Brug den som velkomst eller sammen med et par skiver melon.
Er oplagt at servere når det skal være lidt festligt :-)

Serveres bedst ved 6°C.

12,5% Alk. 


Pinot Noir Rosé


CUVÈE EDITION DE FUTUR


Cuvée «Edition du Futur» - Crémant de Luxembourg er rig på finesse og fængsler med sin symbiose af Chardonnay og Pinot Gris i en lys hvidguldskåbe med grønne refleksioner. Oplev en frugtagtig buket citrusfrugter, æble og stikkelsbær, frisk og livlig i munden med et fint perlespil. En crémant dedikeret til bæredygtigt arbejde i vores vinmarker. Den perfekte Crémant til sommersæsonen.
For anden gang har Domaine Kox samarbejdet med Tom Pauly, grafisk designer hos Ohjo, om designet af den flotte blå flaske.

Druerne er Chardonnay og Pinot Gris


Serveres ved 6-8 ° C.

12,5% Alk. CRÉMANT «CHARTA.LUXEMBOURG» EXTRA BRUT


Modnet i seks år. Den allerførste Crémant «Charta Luxembourg» ekstra brut nogensinde er i handlen NU! En Crémant med gylden nuance og super fin perlage. Delikate aromaer af hindbær, tranebær og tørret pære på næsen. Lineær, men kompleks med super lang animerende finish. Denne cuvée er lavet af 50 % Chardonnay (af disse blev 25 % modnet på egetræsfade), 20 % Auxerrois, 15 % Pinot Noir og 15 % Pinot Blanc. Både ristet og skarp; denne Crémant «Charta.Luxembourg» har tæthed og elegance. Perfekte bobler!


Serveres bedst ved 6°C.

12,5% Alk. Vejl. pris: 289,-


QV BLANC EXTRA DRY "VIN MOUSSEUX"


Domaine Kox QV Blanc "Vin Mousseux" Extra Dry er en tør mousserende vin med delikat perlage og dæmpet gylden stråfarve. Moden og kompleks på næsen, gær kombineret med nuancer af hvid frugt. Cremede note af vanilje i munden. Koncentreret og lang finish med fremragende balance.

Bedst serveres ved 6 ° C.

12,5 Alk. 

SiteLock
unsplash