K-J Thul

K-J Thul, Thörnich, Mosel                                

                                                                       2 generationer spiller ud.............

 

Klassiske Moselvine med respekt for traditionerne

 

God vin produceres i vinmarken:

Grundlaget for Thul´s  produktion er ca. 9 hektar der fordeler sig over en 15 km strækning langs Moselfloden. De hvide druer udgør den største andel, heraf er alene 65% den ædle hvide druesort Riesling.

En mindre del er Pinot Blanc og Müller Thurgau.

Thul´s røde vine fremstilles af Spätburgunder, Regent og Dornfelder.

K-J Thul dyrker vin på følgende marker:


Detzemer Maximiner Klosterlay:

Denne vestvendte stejle hældning med fint forvitret grå skifer jord giver vine med stor elegance. Selv med høje mostvægte forbliver de altid frugtagtig og giver stor drikkeglæde. Her vokser Thul´s frugtsøde vine i spät og auslesekvalitet.


Thörnicher Ritsch:

Denne placering var en af ​​de mest respekterede vinmarker på Mosel efter anden verdenskrig. Navnet stammer fra den ekstreme hældning hvor det er let at rutche. De bedste af Thul´s kvalitetsvine stammer fra Thörnicher Ritsch.

thul vin
k-j thul vin

    Et rigtigt familieforetagende:


Karl-Josef Thul Dipl. Ing. Vinavl & Ønolog:

Karl-Josef har ”hands on” på hele vinens vej fra drue til den fyldte flaske.  At knytte traditioner med moderne viden, bringe nye ideer til torvs og altid forsøge at forbedre noget, er hans mål.

 

Karl-Jürgen Thul vinproducent:

Vinmager med krop og sjæl, derfor ses Karl-Jürgen mest i vinmarkerne. At passe og pleje vinstokkene er hans absolutte hovedopgave, men også vedligehold af virksomhedens bygninger og maskiner kræver hans opmærksomhed.

 

 Cornelia Thul vinavlstekniker:

Udover det generelle arbejde i vingården står Cornelia også for deres ” Straußwirtschaft” og ikke mindst for at servicere feriegæster i lejlighederne samt kunder. Administration, forsendelse, regnskab – ja, opgaverne er mange

Strausswirtschaft..........

De mindre tyske vinproducenter har i en begrænset periode af året lov til at servere egen vin og dertil mad. Disse udskænkningssteder markeres traditionelt med en kost (Besen) eller en buket (Strauss) eller krans. Typisk består menukortet af få og enkle retter såsom flammekucken, skinke, pølser, gratineret gedeost eller salater. Sammen med et glas eller to af vinavlerens egne vine, kan sådant et måltid ofte blive en rigtig god oplevelse - og det til små penge

k-j thul vin
k-j thul vin
google6dd57302b1510ffc
SiteLock
unsplash